main logo
621

Ceban nu s-a conformat magistraților. Ziarele PSRM, împărțite pe străzile Capitalei

Chiar dacă instanța de judecată l-a obligat ieri pe candidatul socialiștilor la șefia capitalei Ion Ceban să lichideze stocul nedistribuit al ziarului electoral, pentru că are imaginea lui Ștefan cel Mare dar și alte clădiri din capitală, totuși, astăzi, reprezentanții formațiunii continue să distribuie gazete electorale pe străzile capitalei.

Ceban nu s-a conformat magistraților. Ziarele PRSM, împărțite pe străziFoto: tv8.md

Întrebați de reporterul Tv8, reprezentanții Organizației de Tineret a Partidului Socialiștilor au declarat că continuă să distribuie ziarele electorale pentru că Ion Ceban ar fi atacat decizia Judecătoriei Chișinău la Curtea de Apel, transmite Știri.md.

Totodată, tinerii care distribuiau ziarele electorale au declarat că au împlinit majoratul și că împart ziarele voluntar, fără a fi achitați financiar pentru ceea ce fac.

Contactat de redacție, Ion Ceban nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție în acest caz. 

Ieri, candidatul socialiștilor la funcția de primar a municipiului Chișinău a scris pe rețelele de socializare că se va conforma deciziei instanței și că ar fi început deja acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării