main logo
2562

Ceban explică de ce l-a sunat pe Năstase după alegeri

Ion Ceban spune că l-a sunat pe Andrei Năstase pentru a afla dacă poate colabora cu el în continuare. Acesta, însă, nu i-a răspuns la telefon.

Ceban explică de ce l-a sunat pe Năstase după alegeriFoto: diez.md

Primarul ales mai spune că va merge la primărie atunci când îi va fi validat mandatul. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ÎnPROfunzime, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

„Eu l-am sunat, am vrut să discutăm... am sunat-o și pe doamna Sandu. Azi am avut o întâlnire cu mai mulți deputați din blocul ACUM, le-am spus cum văd eu lucrurile. Urmează să discute ei între ei și să vină cu un răspuns, probabil mâine”, a declarat Ceban. 

„Totodată, mai avem unele transferuri de la Guvern, care trebuie să se realizeze. Cu domnul Năstase am vrut să vedem dacă putem continua colaborarea. Astăzi avem nevoie să aprobăm compensațiile pentru perioada rece. Va fi complicat la prima etapă, dar trebuie să aprobăm", a mai adăugat noul primar al Capitalei.

Întrebat dacă așteaptă validarea alegerilor, acesta a spus că așteaptă ca totul să se rezolve în decurs de 3-4 zile.

„În decurs de 3-4 zile se va finaliza acest lucru, cu procedurile juridice. Am să merg la primărie când va fi validat mandatul. Am propus să existe 2 viceprimari din partea blocului ACUM. Să avem o agendă foarte clară”, a răspuns acesta. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării