main logo
2066

Ceban, despre o posibilă nouă confruntare cu Năstase la alegerile locale

Vicepreședintele Parlamentului, Ion Ceban nu exclude că ar putea candida la alegerile locale care vor fi organizate în acest an în municipiul Chișinău.

Ceban, despre o posibilă nouă confruntare cu Năstase la alegerile localeColaj: radiochisinau.md

El a precizat că, în cazul în care contracandidatul său va fi Andrei Năstase, va încerca să găsească un limbaj comun cu acesta, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md.

„Cred că vom găsi limbaj comun. Cred că va fi o altfel de campanie, dacă se ajunge, totuşi, la o astfel de situație când o să fiu eu, de exemplu, şi domnul Năstase. Eu atunci mi-am dorit foarte mult să nu discutăm despre „tancurile ruseşti” şi „papucul jandarmului” sau alte lucruri, când nu vine nici Trump, nici Putin să ne strice asfaltul pe bulevardul Ştefan ce Mare. Să discutăm despre cum poate fi dezvoltat oraşul. Şi eu cred că noi putem găsi, în acest sens, o albie de comunicare, aşa ca să nu deranjeze pe unii sau pe alţii. Şi să învingă cel care are un program mai bun, indiferent cine din cei doi”, a spus Ceban, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Totodată, socialistul nu exclude că alegerile locale pot deveni o piatră de încercare pentru trăinicia coaliţiei PSRM-ACUM.

„Dar eu cred că vom avea suficientă capacitate ca să nu ne certăm în această privinţă cu cei din Blocul ACUM, pentru că scopul major de a face schimbări în ţară este mai presus decât orice funcţie”, precizează socialistul.

În iunie 2018 Ion Ceban s-a mai duelat odată cu Andrei Năstase pentru funcția de primar al Chișinăului

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării