main logo
571

Ceban, despre acuzațiile lui Munteanu: O încercare disperată de atenție

„Ion Ceban respectă legislația, iar cheltuielile pentru campania electorală sunt făcute conform legislației electorale.

Ceban, despre acuzațiile lui Munteanu: O încercare disperată de atențieColaj: știri.md

Totodată, contestația depusă de Valeriu Munteanu la Comisia Electorală Centrală ar fi o încercare disperată a unui ex-deputat și ex-ministru din coaliții plămădite de Plahotniuc să câștige atenția publică”. Reacția a fost oferită de Serviciul de presă al candidatului PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Potrivit Serviciului de presă al lui Ion Ceban, acuzațiile făcute de Valeriu Munteanu sunt nefondate: „Contestația domnului Munteanu este adresată CEC-ului și autoritatea electorală urmează să o examineze. 

Suma indicată în contestație este doar o presupunere a domnului Munteanu și încercare disperată a unui ex-deputat și ex-ministru din coaliții plămădite de Plahotniuc să câștige atenția publică. 

Unimedia reamintește că astăzi, candidatul la funcția de edil al municicpiului Chișinău din partea USB, Valeriu Munteanu, a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală, prin care cere anularea înregistrării candidatului din partea PSRM, Ion Ceban, la alegerile locale din 20 octombrie 2019. 

Motivul contestației este „utilizarea de către Ion Ceban a mijloacelor bănești nedeclarate pentru desfășurarea unui concert de Hramul orașului Chișinău”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării