main logo
3421

Ce va face Gavrilița după demisie? Răspunsul unui deputat PAS

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Radu Marian a dezvăluit ce va face Natalia Gavrilița, după ce a anunțat că pleacă din fruntea Guvernului.

Ce va face Gavrilița după demisie? Răspunsul unui deputat PAS

Potrivit parlamentarului, Gavrilița va rămâne alături de echipa PAS și va pune umărul mai departe la dezvoltarea țării, transmite Știri.md.

„Doamna Gavrilița rămâne alături de echipă, rămâne în PAS, în echipa de conducere și va pune umărul în continuare la dezvoltarea țării și o să găsim o formulă ca acest lucru să rămână. Și mă refer și la ceilalți miniștri care vor rămâne toți sunt gata să pună umărul la echipa noastră”, a spus Radu Marian în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Întrebat cine din garnitura Guvernului Gavrilița s-ar putea regăsi în Guvernul Recean, Marian a răspuns: „Nu pot să vă dau cifre sau nume acuma. În aceste zile discutăm acest aspect. În câteva zile totul va fi foarte clar”.

Amintim că, Natalia Gavrilița a demisionat vineri, 10 februarie, din funcția de prim-ministru. La scurt timp, președintele Maia Sandu l-a desemnat în calitate de candidat la funcția de prim-ministru pe consilierul prezidențial pe probleme de securitate, Dorin Recean. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării