main logo
7912

Ce spune Vlad Filat despre dezvăluirile care trebuiau să arunce totul în aer

Fostul premier Vlad Filat spune despre declarația lui în plenul Parlamentului, înainte de a fi pus sub cătușe, de a „arunca toatul în aer” că la început, după ce a fost încarcerat, credea că transmite mesaje și începe să comunice, doar că această comunicare se „lovea” de o cenzură, în prima instanță, după care de un blocaj direct.

Ce spune Filat despre dezvăluirile care trebuiau să arunce totul în aer

Declarațiile au fost făcute pentru TV8, în primul interviu oferit după ce a fost pus după gratii.

„Ceea ce transmiteam eu prin așa-numitul avocat Igor Popa ori nu ajungea acolo unde transmiteam eu mesaje, ori ajungeau în primă instanță la GBC, ori, un al treilea model de a stopa mesajele mele, cu argumentările de rigoare înainte de a transmite mesajul că nu trebuie să se ia în serios ceea ce transmit eu fiindcă am o anumită stare”, a declarat Vlad Filat.

Fostul premier spune că dacă ar fi avut un alt avocat nu era să fie izolat. „Mă refer la o izolare totală în plan extern și în plan intern. Ei nu au urmărit arestarea mea, arestarea mea, ei au urmărit eliminarea mea din activitatea politică, în rezultat, eliminarea Partidului Liberal Democrat pentru a prelua puterea în întregime”, a mai declarat politicianul.

Vlad Filat susține că „războiul” împotriva lui s-a început după ce a constituit o comisie guvernamentală privind situația pe piața media.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării