14 ianuarie, 09:48
8 433
15

Ce spune Maia Sandu despre ideea de a demonta gardul de la Președinție

14 ianuarie, 09:48
8 433
15

Șefa statului Maia Sandu spune că nu a renunțat la ideea de a demonta gardul de la Președinție, dar acest lucru se amână întrucât nu există o evidență contabilă a cheltuielilor de renovare a edificiului.

Ce spune Maia Sandu despre ideea de a demonta gardul de la PreședințieColaj: știri.md

În cadrul unei conferințe de presă de pe 13 ianuarie, președinta a spus că: „atunci când s-a făcut procesul de reparație a acestei clădiri nu s-a ținut o evidență foarte clară”, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

”Înțelegem că gardul a fost reparat de către Cancelaria de Stat, după care aceste lucrări au fost transmise la balanța Președinției, dar nu s-a oferit o evidență pe obiecte și pe articolele de cheltuieli, ceea ce este o problemă, bineînțeles, ca într-o instituție atât de importantă să nu se facă evidența cheltuielilor statului. 

Nu vă putem spune cât a costat gardul pentru că nu există asemenea acte. Înainte ca să vedem costurile și beneficiile, am deschis porțile pentru ca toți să poată să intre în curtea Președinției”, a spus președinta.

Maia Sandu a declarat că nu a renunțat la această idee, dar potrivit ei, astăzi aceasta nu este prioritatea numărul unu pentru Republica Moldova.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter