1 iunie, 19:31
444
1
Ce spune Maia Sandu despre eșecurile din ultima perioadă
1 iunie, 19:31
444
1

Lidera partidului PAS, Maia Sandu, a vorbit în cadrul unui interviu în studioul AGORA despre eșecurile din ultima perioadă.

Foto: știri.md

Fosta prim-ministră consideră că una dintre principalele greșeli comise este faptul că nu a reușit să aducă în partid și persoane reprezentante ale mai multor etnii, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Cred că am creat impresia unei echipe închise, care nu e suficient de deschisă, că nu suntem suficient de diverși. Dacă e să vorbim despre construcția partidului, nu am reușit să ajungem la alte categorii de oameni. Avem puțini reprezentanți ai altor etnii, deși ne-am fi dorit. Suntem siguri că aceste etnii au oameni care își doresc același lucru ca și noi. Nu am reușit să arătăm suficientă deschidere, să fim credibili pentru acești oameni. Nu am reușit să mergem mai departe de identitatea pe care ne-am creat-o. Nu avem o echipă suficient de diversă pe acest aspect”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, lidera PAS recunoaște că și în campanie pentru prezidențiale a comis unele greșeli care i-au afectat rezultatul:

„Sunt elemente de eșec acolo. Sunt și chestii obiective: fraudare, manipulare, minciuni. Dar au fost și lucruri pe care mi le-am asumat. Nu am fost suficientă de bună la dezbateri. Au fost lucruri pe care nu le-am făcut suficient de bine și asta a avut efect pentru rezultat”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter