main logo
764

Ce spune Maia Sandu despre candidatul PPDA pentru alegerile de la Hâncești

Partidul Acțiuni și Solidaritate împreună cu Partidul Demnitate și Adevăr se pare că nu au ajuns la un consens pe marginea înaintării unui candidat pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38 Hâncești.

Ce spune Sandu despre candidatul PPDA pentru alegerile de la HânceștiFoto: știri.md

Într-o conferință de presă Maia Sandu a precizat că reprezentanții Platformei DA urmau să vină cu un răspuns privitor la candidatul care îl vor înainta, însă nu au mai făcut-o, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Ce părere aveți despre candidatul PPDA la Hâncești? – Noi am avut o discuție cu reprezentanții Platformei DA la începutul săptămânii precedente în care am împărtășit ideea noastră, propunerea de candidat pe care am avut-o. Ei ne-au promis să revină cu un răspuns, să se gândească. 

Răspunsul nu a mai venit, cel puțin până astăzi. Iar vineri seara am auzit din presă că dânșii îl propun pe Mihai Druță. Candidatura domnului Druță nu ne-a fost anunțată. Am aflat despre ea din presă, în situația în care noi deja anunțasem un alt candidat. Regretăm această lipsă de comunicare.”

Candidatul înaintat de Platforma DA este Mihai Druță. Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari spune că acest candidat vine din diaspora și nu este membrul vreunui partid. Totuși, o decizie finală privind candidatura acestuia urmează să fie luată azi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării