2659
0
Ce spune Jizdan despre proiectul politic anunțat de Cavcaliuc
2659
0

Deputatul democrat Alexandru Jizdan nu infirmă și nici nu afirmă că ar putea trece la un alt partid politic.

Foto: tv8.md

În cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, fostul ministru de Interne a spus că ar putea să-și „încerce puterile în opoziție”, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Am ajuns în Partidul Democrat așa cum am ajuns eu. Vreau să-mi încerc puterile în opoziție. O să vedem. Nu mă gândesc acum la alte partide politice, chiar dacă ele nu sunt atât de multe. 

Sunt la prima mea experiență politică. Sunt oameni care se culcă seara și visează, iar dimineața spălându-se pe dinți își doresc să ajungă într-o funcție. Eu nu am alergat după funcții, nu am visat să fiu membru al unul partid”, s spus Alexandru Jizdan.

În cadrul discuției acesta a mai fost întrebat dacă ar admite să îl „sprijine” pe fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, în partidul pe care intenționează să și-l creeze.

„Este o decizie a domnului Cavcaliuc. Vom vedea până unde o să ajungă acest partid”, a mai adăugat Jizdan.

Acum o lună, Gheorghe Cavcaliuc a demisionat din funcția de șef adjunct al IGP. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a mai anunțat că intenționează se se implice în politică și să-și creeze propriul partid.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter