main logo
874

Ce spune Ion Ceban despre Nistor Grozavu

Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ion Ceban, îl va elibera categoric din funcția de viceprimar pe Nistor Grozavu, dacă va deveni Primar.

Ce spune Ion Ceban despre Nistor Grozavu

El spune că Grozavu trebuie să plece de la Primărie pentru că este sub urmărire penală: „Ne este nici o diferență între el, Gamrețchi și alții. El este și figurantul multor autorizații care ne-au urâțit orașul. Ceea ce făcea la UTM, la Facultatea de Arhitectură era bine, dar în practică la Primărie ce a făcut a fost urât”, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Cât îl privește pe Ruslan Codreanu, Ceban susține că acesta este un profesionist, doar că a fost numit ilegal în funcția pe care o ocupă.

„Ruslan este un domn pregătit. Am lucrat împreună în Guvern. Deși nu împărțim nici pe departe aceleași viziuni cu privire la chestiuni de politică, în Chișinău nu ar trebuie să existe politică. Singura problema în privința lui Codreanu este faptul că dumnealui a fost numit ilegal în funcție. Dacă mergem pe buchia legii, trebuie să respectăm procedura”, a menționat Ceban în cadrul dezbaterilor publice din centrul Capitalei, la care l-a invitat pe Andrei Năstase.

Menționăm că Nistor Grozavu figurează în dosarul „parcărilor cu plată din Chișinău”, în care este vizat și Dorin Chirtoacă. După reținerea lui Chirtoacă, Grozavu a preluat atribuțiile de primar, iar ulterior l-a numit pe Codreanu viceprimar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării