5 iunie, 14:03
482
3
Ce spune Igor Dodon despre participarea sa la alegerile prezidențiale
5 iunie, 14:03
482
3

Preşedintele Igor Dodon afirmă că încă nu a luat o decizie privind participarea la alegerile prezidenţiale, căci acum nu e timpul pentru a se gândi la aceasta.

Foto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta el a declarat vineri, în cadrul emisiunii săptămânale "Preşedintele răspunde" de pe reţelele sociale, transmite Știri.md.

"Desfăşurăm sondaje la fiecare două săptămâni. În pofida tuturor criticilor, a materialelor compromiţătoare din partea lui Plahotniuc, oamenii au încredere în preşedinte. 

Oamenii au încredere în cei de lângă ei. Eu merg prin raioane, mă întâlnesc cu oamenii. În pofida pandemiei, merg prin spitale şi vorbesc cu medicii. Iar Maia Sandu se teme de oameni, ea poartă o mască chiar şi atunci când ţine o conferinţă de presă şi în sală nu se află nimeni. Probabil îi este frică de microfoane, iar dacă ar merge în spitale, ar leşina", a spus Dodon.

Vorbind despre ratingul său, el a presupus că ar putea câştiga alegerile din primul tur.

"Maia Sandu şi Andrei Năstase au început campania electorală şi se clarifică care dintre ei va ajunge în turul doi. Pentru ei, principalul lucru este să-l răstoarne pe Dodon. Ei au luptat toată viaţa împotriva cuiva. Iar dacă voi merge în alegerile prezidenţiale, voi merge pentru a face ceva pentru oameni. Dar încă nu am luat decizia, deoarece acum nu este momentul să ne gândim la asta. Acum trebuie să luptăm cu pandemia coronavirusului. Iar voi nu puteţi ajuta, aşa că cel puţin nu încurcaţi. Lăsaţi Guvernul să lucreze. Acest Guvern va face faţă, iar apoi veţi critica", a spus Dodon, adresându-se opoziţiei.

Întrebat despre o posibilă desemnare a unui candidat unic la alegeri împreună cu Partidul Democrat, el a spus că "fiecare partid decide de sine stătător".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter