main logo
698

Ce se va întâmpla cu Voronin, după ce comuniștii nu au acces în Parlament

Chiar dacă PCRM nu a intrat în Parlament, comuniștii vor lupta pentru interesul național. Cel puțin asta spune liderul PCRM Vladimir Voronin.

Ce se va întâmpla cu Voronin, după ce PCRM nu a acces în Parlament

„Continuăm lupta în partid. CU președinția și cu conducerea (n.r. conducerea PCRM), nu se hotărăște în cadrul alegerilor și nu după alegeri. Acest lucru se hotărăști în cadrul congresului Partidului care o să fie peste ceva timp. Da noi lupta o să o continuăm mai departe. 

Eu nu văd alte forțe care să lupte pentru interesul național. Aceștia care se luptă pentru aceea care să fie mai aproape de miliarde și de ceea ce au făcut ei, prostiile acestea toate toți anii aceștia, ei nu sunt patrioții RM, ei sunt dușmanii RM. 

Chiar dacă acum o să aibă statutul de deputat. Acest statut de deputat nu l-au dobândit în lupt cinstită, în luptă egală. O făcut șmecherii”, a declarat fostul președinte al RM în cadrul unei emisiuni la Moldova 1, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Voronin spune că chiar dacă nu au intrat în Parlament, el va fi în viața politică. „Eu am să le fac unele comentarii că lor nu o să le fie trist la cei din Parlament. Să se gândească la multe lucruri. Știți că dintr-o parte de multe ori se vede mai bine de cât din interior”, a conchis acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării