1463
0
Ce salariu a ridicat Plahotniuc prezent doar la prima ședință a Parlamentului
1463
0

Deși a fost prezent doar la prima ședință de constituire a noului Parlament din legislatura a X-a, fostul deputat democrat Vlad Plahotniuc, în patru luni de parlamentar, a ridicat un salariu de aproximativ 40 de mii de lei.

Foto: Știri.md

Potrivit declarației de avere și interese, depusă la Autoritatea Națională de Integritate, ex-liderul Partidului Democrat (PDM) a ridicat un salariu de 39.577 de lei, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Amintim că la data de 30 iulie curent Vlad Plahotniuc şi-a depus mandatul de deputat. Anunţul a fost făcut într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De menționat că Vlad Plahotniuc a fost ales deputat de trei ori şi de trei ori şi-a depus mandatul de parlamentar.

Prima dată a fost în octombrie 2013, în urma unor critici cu privire la averea sa. În 2013, Plahotniuc a declarat că renunță și la imunitatea parlamentară și se va dedica intens activității în partid, pentru a se pregăti de lupta politică din toamna anului viitor. 

Acesta a solicitat atunci Comisiei Naționale de Integritate să verifice dosarul lui privind declarațiile pe venit.

Plahotniuc și-a depus mandatul de deputat și în 2015, imediat după ce a fost investit Guvernul investit de Valeriu Strileț. 

Atunci democratul și-a exprimat speranța că atmosfera profesionistă la care s-a ajuns în timpul negocierilor pentru crearea AIE3 va fi menținută atât în Coaliție, cât și în Parlament.

Precizăm că după plecarea sa în SUA, Vlad Plahotniuc a ieșit doar de câteva ori în public, doar cu câteva mesaje pe paginile de socializare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter