main logo
2482

Ce i-a spus Plahotniuc lui Ghimpu când a fost arestat Chirtoacă

După ce a fost arestat Dorin Chirtoacă liderul PL, Mihai Ghimpu, i-a cerut socoteală, de ce a fost încătușat fostul primar al Capitalei.

Ce i-a spus Plahotniuc lui Ghimpu când a fost arestat Chirtoacă

„L-am sunat pe Plahotniuc când a fost arestat Dorin Chirtoacă. A zis că e lupta cu corupția”, a declarat Mihai Ghimpu în emisiunea „Politica” de la TV8, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

Ghimpu a recunoscut că a mers la GBC pentru a vorbi cele întâmplate. „Da m-am dus la el. L-am întrebat pentru ce faci lucru acesta, dacă nu sunt probe. El a zis că e lupta cu corupția”.

Mihai Ghimpu a explicat că a mers la Plahotniuc pentru că a văzut că e decizie politică. „Nevalidarea lui Năstase confirmă arestarea lui Dorin Chirtoacă. Vedem că toate proiecte lui merg înainte și Cafeneaua lui Guguță, ect”, a conchis acesta.

La 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării