main logo
741

Ce e agitația electorală? Proiectul înmânat de PAS deputaților

Secretarul General al PAS, Igor Grosu, și juristul partidului, Sergiu Litvinenco, i-au întâmpinat în această dimineață pe deputați la intrarea din spatele Parlamentului, pentru a le înmâna un proiect de lege privind interpretarea noțiunii de „agitație electorală” din Codul Electoral.

Ce e agitația electorală? Proiectul înmânat de PAS deputaților

„Noi le oferim soluția. Ei o fac pe morții în popușoi, că n-au soluția după invalidarea alegerilor. Soluția e la suprafață. Legislativul să dea o interpretare acestui articol buclucaș, care până anul ăsta, de la Independență încoace n-a creat probleme, la chemarea la vot a cetățenilor. De data aceasta, la comanda dictatorului, au întors-o pe dos. Și noi le oferim soluția”, a declarat Igor Grosu pentru Agora.

„Dacă au sau nu curajul s-o facă, vom vedea foarte curând. Noi îi întâmpinăm și le oferim proiectul de lege”, a spus Secretarul General al PAS.

Potrivit juristului Sergiu Litvinenco, proiectul de lege este unul foarte simplu: „E un proiect de interpretare, care explică noțiunea legislației electorale în sensul în care a fost înțeles de toate lumea timp de 21 de ani”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării