main logo
7209

Oficial: Soarta cadourilor primite de Ion Chicu în anul 2020 ca premier

Guvernul Republicii Moldova a făcut public lista cadourilor primite de Guvernul Chicu pentru anul 2020.

Oficial: Soarta cadourilor primite de Ion Chicu în anul 2020 ca premierFoto: știri.md

Lista cadourilor a fost făcută publică de către Cancelaria de Stat, transmite Știri.md.

Astfel, în 2020, Premierul Ion Chicu a primit 7 cadouri de la diferiți oficiali și întreprinderi.

Așadar, Chicu a primit în dar un tablou compoziție „Древняя история Украины” în valoare aproximativă de 400 lei din partea unor oficiali ai Ucrainei. Cadoul a fost expus în sala de expoziție.

De asemenea, Ion Chicu a primit din partea Gazprom un tablou – panou „Anotimpurile”, în valoare aproximativă de 500 lei. Cadoul, la fel, a fost expus în sala de expoziție.

Din partea unor oficiali ai Turciei, Ion Chicu a primit un panou de sticlă pe suport „Talisman – Ochiul Norocului” în valoare de 300 lei, cadou care, de asemenea, a fost expus în sala de expoziție.

Din partea prim-ministrului Kazahstanului, Ion Chicu a primit un suvenir – bibelou „Măr”, o puhă/bici în valoare totală de 700 lei, obiecte expuse în sala de expoziție.

Ion Chicu a transmis spre expunere în sala de expoziție și un set de cărți „Belarus”, în valoare de 300 lei, oferite de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în R. Moldova, Anatolii Kalinin.

Ion Chicu a păstrat două seturi și cești de cafea din partea Premierului Victor Orban, în valoare de 150 lei și din partea ministrului de Externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, în valoare de 400 lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării