main logo
627

Ce a găsit Simona Halep în camera de hotel din China

Simona Halep a fost primită în China ca un adevărat lider mondial. După ce a fost întâmpinată cu flori la recepţie, românca a avut parte de o surpriză atunci când a intrat în camera de hotel.

Ce a găsit Simona Halep în camera de hotel din China

Pe pat, a fost lăsat un ursuleţ de pluş pe care scrie "Welcome Halep" (Bine ai venit, Halep). Lângă jucărie se mai afla şi o răţuşcă, una care sperăm că îi va purta noroc sportivei noastre.

Pe aeroport, Halep a primit un buchet de flori, dar şi o cutie în care trandafirii portocalii formau iniţialele turneului de la Roland Garros, prrimul Grand Slam câştigat de Simona în carieră, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Halep şi-a fixat deja obiectivul pentru acest final de an. "Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum", a spus Simona Halep.

Turneul de la Wuhan (China) se va desfășura în perioada 23-29 septembrie, în direct la Digi Sport. La această competiție nu va fi însoțită de Darren Cahill, care a luat o scurtă pauză, pentru a putea fi alături de familie. El va reveni alături de Halep pentru turneele de la Beijing și Singapore. Pentru turneul de la Wuhan, românca va fi pregătită de către Teo Cercel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării