main logo
1811

Ce a cântat Spătaru după ce CEC a cerut ca Tauber să fie exclusă

Fostul deputat al Platformei DA, Arina Spătaru, a venit cu un comentariu referitor la faptul că Comisia Electorală Centrală (CEC) a cerut Judecătoriei Bălți să o excludă pe Marina Tauber din cursa electorală de la Bălți.

Ce a cântat Spătaru după ce CEC a cerut ca Tauber să fie exclusăColaj: știri.md

Într-un live pe Facebook, ex-deputatul a început a cânta: "Nicalai, Nicalai, Colea...", făcând referire la candidatul independent Nicolai Grigorișin, transmite Știri.md.

"S-au întâmplat niște lucruri aseară. Decizia CEC cu privire la excluderea unei candidate era destul de târzie. Mi-ați scris, unii m-ați felicitat, alții mi-au scris că nu au înțeles ce s-a întâmplat.

(...) Această excludere poate fi tratată de diferiți actori politici diferit. Cei care nu au participat la aceste alegeri, dar au interese de a lovi în noua componență a CEC și în noua guvernare o vor face, iar cei care sunt contra candidatei Marina Tauber se vor bucura.

(...) Excluderea este votată de CEC, este o formă de recomandare, dar Judecătoria trebuie să decidă dacă va fi exclusă. Judecătorii sunt persoanele terțe care vor urmări cum CEC a adunat dovezi și vom vedea dacă ele sunt suficiente ca judecătorii să o excludă. Vreau să spun că celelalte tabere să nu se bucure încă", a declarat Spătaru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării