main logo
7589

Cazul celor 11 oficiali PAS interziși în Rusia. Reacția Chișinăului

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) confirmă convocarea, pe 20 noiembrie, la MAE-ul rus a ambasadorului țării noastre în Rusia, Lilian Darii și interzicerea accesului pe teritoriul Federației Ruse pentru 11 deputați.

Cazul celor 11 oficiali PAS interziși în Rusia. Reacția Chișinăuluipoză simbol

Contactat de NM, purtătorul de cuvânt al diplomației de la Chișinău, Igor Zaharov, a declarat că, indiferent de răspunsul Moscovei, Chișinăul își va menține poziția fermă împotriva dezinformării, a atacurilor hibride și a tentativelor de destabilizare a țării, transmite Știri.md.

„Pot să confirm convocarea Ambasadorului Lilian Darii la Moscova și interzicerea accesului pe teritoriul Federației Ruse pentru 11 deputați. Indiferent de deciziile sau răspunsurile Moscovei, ne angajăm să continuăm să protejăm spațiul nostru informațional împotriva oricărei ingerințe externe și să menținem o poziție fermă împotriva dezinformării, atacurilor hibride și încercărilor de destabilizare a țării noastre”, a declarat Igor Zaharov.

Știri.md amintește că Federația Rusă a interzis, pe 20 noiembrie, accesul pe teritoriul său pentru 11 oficiali din Republica Moldova.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării