main logo
859

Cavcaliuc și Harunjen, așteptați la audieri în Parlament

Ex-procurorul General Eduard Harunjen, ex-directorul interimar al SPPS, Anatolie Golea, președintele Asociației Procurorilor, Alexandru Cladco, directorul ÎP „Moldpres”, Andrei Volentir și directorul TV al Companiei Teleradio Moldova, Ecaterina Stratan, sunt așteptați, astăzi, la audieri în cadrul Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional.

Cavcaliuc și Harunjen, așteptați la audieri în Parlament

La ședință trebuie să se prezinte și ex-șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și ex-prim adjunctul Inspectoratului General de Carabinieri, Mihail Ciubaciuc, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi, președinte al Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional a Partidului Democrat, realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Cei vizați au primit invitații oficiale pentru a se prezenta la audieri.

Ședința Comisiei va avea loc astăzi, cu începere de la ora 10:00, în incinta Parlamentului. Unimedia reamintește că, la 18 iunie, Parlamentul a decis crearea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tutror circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa puciului anticonstituțional al Partidului Democrat realizat prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Aceasta este formată din 7 deputați, în frunte cu Mihai Popșoi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării