main logo
19960

Cavcaliuc revine în Moldova: Și-a luat bilet la avion

Liderul partidului politic PACE a anunțat că revine în Republica Moldova.

Cavcaliuc revine în Moldova: Și-a luat bilet la avion

"Astăzi vă informez, că mi-am procurat un bilet la avion pentru revenirea în Moldova la 25 august 2023, de ziua fondării Partidului PACE", scrie Cavcaliuc pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

Totodată, acesta a adăugat că "Revin în Moldova când vreau eu, nu când a vrut și a încercat disperată Maia Sandu și regimul ei criminal să mă aducă în baza unor materiale false și calomnioase, pe care instituțiile internaționale le-au declarat motivate politic și m-au declarat pe mine disident politic".

În contextul sărbătorii de astăzi, Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Cavcaliuc vine cu un mesaj de felicitare către toți creștinii și cei care poartă acest nume.

"Și asemenea Marelui mucenic SF. Gheorghe Biruitorul, care la fel a fost militar și luptător, voi reveni, vom lupta împreună cu poporul și vom învinge dictatorul! PACE pentru MOLDOVA!!!", a menționat liderul PACE.

Președintelui Partidului Politic „Acasă Construim Europa” (PACE) Gheorghe Cavcaliuc a plecat din R. Moldova după scrutinul parlamentar din 11 iulie 2021.

Gheorghe Cavcaliuc, care se află la Londra, are calitate de învinuit și în „dosarele penale fabricate în privința lui Gheorghe Petic și Ruslan Verbițchi”, dar și în dosarul „Verde de briliant”. Magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au emis la 19 noiembrie 2021 mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele colonelului Gheorghe Cavcaliuc.

Anterior, Cavcaliuc a fost anunțat în căutare de Interpol, însă la scurt timp căutarea lui Cavcaliuc a fost blocată „fiind invocat articolul 3 al Constituției Interpol”.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării