main logo
6301

Cavcaliuc anunță ce va face PACE pe 21 mai: Vom cere demisia Maiei Sandu și PAS

Pe data de 21 mai, ziua în care în PMAN se va desfășura Adunarea Națională "Moldova Europeană", membrii PACE se vor afla la eveniment.

Cavcaliuc anunță ce va face PACE pe 21 mai: Vom cere demisia Maiei SanduFoto: știri.md

Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Gheorghe Cavcaliuc, transmite Știri.md.

„Partidul PACE a delegat pentru data de 21 mai 2023, câțiva Vicepreședinți ai Partidului, să participe la Marea Adunare Națională. 

Vom reitera în fața poporului susținerea noastră puternică pentru parcursul European al Republicii Moldova, dar fără Maia Sandu și PAS.

Vom cere din PMAN demisia Maiei Sandu și PAS și organizarea alegerilor Parlamentare și Prezidențiale anticipate, care vor aduce PACE și bunăstare în Moldova. 

Îndemnăm toată opoziția să participe la această Mare Adunare Națională și să-i cerem în față poporului ca dictatorul să plece.

Dacă nu ne vor permite la toate partidele de opoziție să avem acces la scenă și să vorbim în fața poporului nostru.

Își va arată încă odată fața adevărată și frica.

PACE pentru Moldova”, a anunțat liderul partidului.

Reamintim că șefa statului, Maia Sandu a anunțat că pe data de 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc Adunarea Națională "Moldova Europeană".

Știri.md amintește că pe 3 martie 2022, Republica Moldova a semnat cererea de aderare la Uniunea Europeană - moment care a fost țintit încă din 1994, dar care a oscilat asemenea unei cardiograme, doar că, în acest caz, orice cădere și abatere de la planul inițial erau taxate cu ani de așteptare, de disensiuni politice și pagube pe mai multe planuri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării