main logo
574

Cât de bine recunosc cetățenii deputații, pe final de mandat

Astăzi, pe 30 noiembrie, expiră mandatul actualului Parlament. Cât de bine au reușit să-și cunoască moldovenii deputații, timp de patru ani?

Cât de bine recunosc cetățenii deputații, pe final de mandat

Ca să găsească un răspuns la această întrebare, Agora a selectat fotografiile a 16 din cei 101 aleși ai poporului, a mers la o intersecție aglomerată din Capitală și a întrebat trecătorii dacă știu cine sunt persoanele din imagine. 

„Noi, îndeobște, doar tangențial așa știm aceste persoane, dar chiar nu ne amestecăm în tot asta”.

(Uitându-se la fotografia lui Hrenova). „Asta nu e Pavlicenco? Nu, nu o știu... Asta e de la socialiști sau de la comuniști de undeva”. 

„A, păi asta e transfugul. Serioja (n.r. - Sergiu Sîrbu). Da, asta e Serioja, Serioja. Tare îl mai iubeam când era la comuniști”. 

„Stați, cum îl cheamă pe dânsul... Voronin permanent cu dânsul în Parlament au discuții aprinse numai. Permanent pe agenda lor numai asta e. Da, eu mă uit la ședințele plenare, acolo așa un teatru! Nu numai din curiozitate, da chiar mă uit! Cel mai tare îmi place domnul Ghimpu, domnul Voronin și domnul Diacon! (n.r. - Diacov)”.

„Țuțulică! Mare, deștept om! Foc! Foc de deștept. Scrie pe față. Și aista e deștept! Mariancic Lupu. Într-însul împroașcă cu ouă clocite când merge prin sate”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării