main logo
814

Cașu: Nu am putut intra în Primărie. Erau forțe speciale înăuntru

Consilierul municipal din partea Partidului Politic „Partidul Nostru” (PN), Ilian Cașu, susține că astăzi nu a putut intra în Primărie.

Cașu: Nu am putut intra în Primărie. Erau forțe speciale înăuntruProtestul inexistent a încuiat ușa Primăriei? Cașu nu a putut intra

Potrivit lui, ușa principală a instituției a fost încuiată, iar în interiorul clădirii se aflau forțe speciale, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„E ora 14.00. Ușa centrală a Primăriei este baricadată. Primăria e plină cu forțe speciale înarmate. Ca și consilier nu am acces în sediu și nimeni nu explică de ce”, menționează Cașu într-un video.

Solicitat de Unimedia, Ilian Cașu a declarat că după câteva minute i-a fost deschisă ușa pentru acces în Primărie. Întrebat dacă i-a fost explicată cauza de baricadare a intrării, Cașu a menționat că nu i s-au oferit careva explicații.

„În această situație am două ipoteze. Una că este un ordin al Ministrului Apărării, Alexandru Jizdan, sau poliția dorește să îngrădească accesul oamenilor într-o instituție publică, cum este Primăria”, a declarat alesul municipal, Ilian Cașu.

Contactat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a declarat că nu cunoaște nimic, deoarece nu se află în țară.

Am încercat să aflăm detalii de la primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, însă nu a răspuns la telefon.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că forțele de ordine sunt la instituție, cel mai probabil, în urma manifestațiilor din ultimile zile.

De menționat că mai mulți polițiști mascați au fost observați de dimineață atât în clădire, cât și în zona Primăriei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării