main logo
2292

Carp, în Parlament: Toate se făceau pentru Gicu la noi în R. Moldova

Lilian Carp a luat cuvânt de la tribuna Parlamentului, în contextul dezbaterilor asupra proiectului privind sistarea regimului duty-free din regiunea transnistreană.

Carp, în Parlament: Toate se făceau pentru Gicu la noi în R. MoldovaFoto: captură video

„Avem un nou personaj, să-i spunem Gicu. Toate se făceau pentru Gicu, la noi în Republica Moldova. Gicu se ocupa de una, Gicu se ocupa de alta. Și pentru Gicu, într-un fel sau altul, s-au făcut și aceste modificări.

Nu spun că aceasta nu a fost o preocupare și pentru alte guvernări. Dacă ne uităm și la acest proeict de lege, fiind avizat și de unele persoane prezente în această sală, sunt sigur că Dumneavoastră v-ați dorit această schimbarea. Întrebara este cine au fost cei care nu v-au permis să mergeți până la capăt”, a spus Lilian Carp, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Gicu” este numele unui prieten pe care Iurie Leancă a spus că l-ar fi rugat să se ocupe de finanțarea studiilor fiului său. Declarația a fost făcută de Leancă la Jurnal TV, atunci când a fost întrebat dacă studiile fiului au fost plătite de firme care aparțin lui Ilan Șor.

Deputatul a mai menționat că, „după calculele făcute de experți, Moldova pierde anual nu mai puțin de un buget de stat din cauza schemelor de contrabandă”.

Pe seama cazului "Gicu" a făcut o glumă și ex-premierul Ion Sturza care în scurt timp a devenit virală pe internet. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării