1008
5
Carp, după demisii la INI: Poporul trebuie să se expună la toamnă
1008
5

Simion Carp, Secretar General de Stat din cadrul Ministerului de Interne din Guvernul Filip, a declarat că „poporul trebuie să se expună în toamnă”.

Foto: gov.md

Declarația a fost făcută în fața jurnaliștilor care au sosit în fața direcției nr.6 a Inspectoratului Național de Investigații, din cadrul căreia au fost suspendați din funcție cei șase angajați care au spus ieri că vor susține Guvernul Sandu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Poporul trebuie să se expună în toamnă. Eu nu accept jocurile din culise, care se fac”, au fost declarațiile lui Simion Carp. Secretarul de Stat a refuzat să comenteze cum au fost suspendați cei șase angajați și de ce unul din angajații suspendați ar fi ieșit pe geamul instituției.

Alexandru Pînzari, șeful IGP demis de Guvernul Sandu, a declarat că a fost demarată o anchetă de serviciu și au fost suspendați din funcție șase colaboratori ai Direcției nr. 6 a Inspectoratului Național de Investigații.

Amintim că ieri, câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

Citește și
article image
Doi ofițeri de la Inspectoratul Național de Investigații,...
2
1838
article image
Percheziții în țară și în Capitală: 5 persoane juridice,...
0
5214
article image
Descinderi la întreprinderea ce a prejudiciat statul cu...
0
1604
article image
Când vor fi numiți șefi la IGP și INI? Răspunsul lui...
0
608