main logo
2241

Carp, după demisii la INI: Poporul trebuie să se expună la toamnă

Simion Carp, Secretar General de Stat din cadrul Ministerului de Interne din Guvernul Filip, a declarat că „poporul trebuie să se expună în toamnă”.

Carp, după demisii la INI: Poporul trebuie să se expună la toamnăFoto: gov.md

Declarația a fost făcută în fața jurnaliștilor care au sosit în fața direcției nr.6 a Inspectoratului Național de Investigații, din cadrul căreia au fost suspendați din funcție cei șase angajați care au spus ieri că vor susține Guvernul Sandu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Poporul trebuie să se expună în toamnă. Eu nu accept jocurile din culise, care se fac”, au fost declarațiile lui Simion Carp. Secretarul de Stat a refuzat să comenteze cum au fost suspendați cei șase angajați și de ce unul din angajații suspendați ar fi ieșit pe geamul instituției.

Alexandru Pînzari, șeful IGP demis de Guvernul Sandu, a declarat că a fost demarată o anchetă de serviciu și au fost suspendați din funcție șase colaboratori ai Direcției nr. 6 a Inspectoratului Național de Investigații.

Amintim că ieri, câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării