30 iunie, 16:44
832
3
Carp: Dodon trebuie să demisioneze pentru a provoca alegeri anticipate
30 iunie, 16:44
832
3

Deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Lilian Carp, consideră că Igor Dodon trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte pentru a provoca alegeri anticipate şi a salva fracţiunea PSRM în Parlament.

Colaj: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta el a declarat marţi, comentând plecarea deputatului Ştefan Gaţcan din fracţiunea Partidului Socialiştilor, transmite Știri.md.

Potrivit lui, în viitorul apropiat, încă câţiva deputaţi ai PSRM vor părăsi partidul, iar "fracţiunea socialiştilor se va reduce vizibil".

"Alţi doi deputaţi de la PSRM planifică să plece din partid, se lucrează intens cu ei. Surprizele pot apărea în viitorul apropiat", a subliniat deputatul.

El a amintit că PAS l-a îndemnat pe preşedinte să demisioneze. În acest caz, potrivit opoziţiei, va fi posibilă accelerarea procesului de dizolvare a Parlamentului, deoarece se vor putea desfăşura concomitent alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

"Igor Nicolaevici, singura şansă pentru Republica Moldova este demisia dumneavoastră, pentru că în toamnă veţi rămâne cu 4-5 deputaţi. Cu Greceanîi, Batrîncea şi, eventual, alţi 2-3 deputaţi. Aveţi probleme mari, întoarceţi ţara în mâinile lui Plahotniuc", a spus Carp.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter