main logo
1986

Caraman îl dă în judecată pe Grosu: Reacția șefului Legislativului

Diana Caraman, deputată pe listele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), îl dă în judecată pe speakerul Parlamentului, Igor Grosu.

Caraman îl dă în judecată pe Grosu: Reacția șefului LegislativuluiColaj: Știri.md

Anunțul a fost făcut de parlamentară la ședința Legislativului de joi, 24 noiembrie, transmite Știri.md cu referire la TV8

Se întâmplă după ce, la ședința din 6 octombrie a Parlamentului, Igor Grosu i-ar fi adus Dianei Caraman acuzații că ar fi o infractoare. Deputata BCS spune că i-a trimis lui Grosu o cerere prealabilă, însă a primit un răspuns de la Comisia juridică, precum că schimbul de replici din Legislativ reprezintă doar critici și libertate de exprimare, deci, nu pot servi drept motiv de adresare în instanța de judecată. 

„Dacă în contextul scrisorii semnate de Dvs. eu o să îl numesc azi pe domnul Grosu corupt, care la Ministerul Educației a fost responsabil de BAC, toți știm cum se rezolva atunci problema BAC-ului, asta va fi părerea mea?”, a menționat Diana Caraman. 

A urmat replica președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

Unicul regret al meu atunci când am gestionat acest proces cu BAC-ul este că nu am fost suficient de atent și mulți din cei care au mai copiat au ajuns chiar și în sala asta. Dacă eram mai atent, poate nici nu ajungeau să facă studii superioare”, a spus Igor Grosu. 

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării