16 sep, 2019 22:31
2 398
1
Candu: Țuțu a dispărut de la orizont pentru că s-a dezamăgit de politică
16 sep, 2019 22:31
2 398
1

Ex-deputatul democrat Constantin Țuțu a dispărut din viața publică, pentru că s-a dezamăgit de politică și de rezultatele Partidului Democrat (PDM) la ultimele alegeri.

Cel puțin asta susține deputatul democrat Andrian Candu. Acesta spune însă că nu știe unde se află fostul său coleg de fracțiune parlamentară, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„A fost o dezamăgire personală de a lui vizavi de rezultate. Avea o supărare și o decepție pe tot ceea ce înseamnă activitate politică. Nu știu e plecat, eu nu comunic cu dumnealui și nu știu, revine sau nu revine”, a declarat Andrian Candu la emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață, de la TV8.

Constantin Țuțu, fost deputat democrat, a participat la alegerile parlamentare pe circumscripția nr. 33, câștigată de Andrei Năstase.

De aproximativ două luni, de când s-a schimbat puterea la Chișinău, Țuțu nu a apărut în spațiul public. Ultima oară presa a scris despre el, când a fost surprins într-un local din Odesa. Nu se știe în prezent, dacă acesta se află sau nu în țară.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter