15 septembrie, 09:47
718
1
Candu spune de ce Andronache și Nichiforciuc nu au aderat la Pro Moldova
15 septembrie, 09:47
718
1

Andrian Candu a explicat de ce deputații Vladimir Andronache și Eugen Nichiforciuc nu au aderat la Pro Moldova. Asta pentru că aceștia ar avea viziuni politice apropiate de Partidul Socialiștilor.

„Suntem și acum în relații bune cu domnul Andronache ca și foști colegi, dar și prieteni. Vladimir Andronache a donat 15 mii de lei în cadrul campaniei „Ajută un bătrân”, organizată de Pro Moldova”, a menționat Candu, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

În același timp, Candu a menționat că deputații Andronache și Nichiforciuc nu au aderat la Pro Moldova pentru că ar avea viziuni diferite.

„Cu Eugen Nichiforciuc am avut și o confruntare verbală. A mai fost în câteva emisiuni, a mințit, a atacat colegii de echipă. Chiar o dată în glumă m-a întrebat dacă poate să adere și atunci i-am răspuns că nu. Pur și simplu e vorba de compatibilitate”, a declarat Andrian Candu.

Solicitați pentru o reacție, Eugen Nichiforciuc a spus că nu poate răspunde întrucât se află într-o ședință, iar Vladimir Andronache nu ne-a răspuns la telefon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter