16 octombrie, 10:30
2 381
4
Candu spune ce au făcut cei 11 deputați Pro Moldova în Turcia, în august
16 octombrie, 10:30
2 381
4

Unsprezece deputați Pro Moldova au fost, la sfârșitul lunii august, curent, în Turcia, acolo, unde toți au participat la un eveniment corporativ la care a fost discutat subiectul cu privire la participarea partidului în campania electorală pentru scrutinul prezidențial.

Declarațiile au fost făcute de către liderul Pro Moldova, Andrian Candu, joi, 15 octombrie, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV, transmite Știri.md cu referie la Zdg.md.

„Am fost cu echipa Partidului Pro Moldova la un eveniment corporativ. Nu m-am văzut cu domnul Plahotniuc din septembrie anul 2019 în Statele Unite ale Americii. 

Noi am zburat practic pe data de 29 august și am revenit pe 31 august. Noi am fost 12 deputați sau 11, câțiva nu au putut, unii au mers, inclusiv unii cu însoțitori. Călătoria a fost achitată de fiecare personal. Noi am zburat cu o cursă regulată, am stat în Istanbul. Am zburat toți cu aceeași aeronavă, cu o cursă regulată. Am stat toți într-un hotel. Am avut o ședință de jumătate de zi într-o sală de ședință a hotelului. 

A fost un hotel de patru stele, al lui Marriott mi se pare, și noi acolo am stat jumătate de zi și am discutat despre plusurile și minusurile de participare în campanie, despre care sunt riscurile de participare în campanie. Am fost seara la cină, iar a doua zi iarăși am stat împreună și după asta am zburat în Chișinău. Două nopți am stat. Două zile am stat în Turcia”, a declarat Andrian Candu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter