main logo
357

Candu se află în ultima vizită oficială din actualul mandat în România

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în România, în perioada 26-27 noiembrie 2018. Aceasta este ultima vizită oficială în actualul mandat al președintelui Legislativului.

Candu se află în ultima vizită oficială din actualul mandat în RomâniaCandu se află în ultima vizită oficială din actualul mandat în România

Andrian Candu a specificat că prima vizită oficială efectuată în calitate de președinte de Parlament a fost, de asemenea, în România, transmite Știri.md

„Vreau să-mi închei mandatul așa cum l-am început – printr-o vizită la București, în cadrul căreia să exprim aprecierea autorităților din România pentru tot ce s-a făcut în această perioadă pentru Republica Moldova”, a spus președintele Parlamentului. 

Programul vizitei include întrevederi cu președintele Senatului României Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României Liviu Dragnea, cu Familia Regală a României. Andrian Candu va mai avea întrevederi cu conducerea Băncii Naționale a României, precum și cu ambasadorii acreditați pentru Republica Moldova, cu reședința la București. 

Amintim că, în 2019, România va prelua Președinția rotativă a Consiliului EU, care ar putea constitui o oportunitate pentru valorificarea aspirațiilor europene ale Republicii Moldova. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării