main logo
854

Candu: PDM de fiecare dată va aproba orice ridicare de imunitate

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat, Andrian Candu, spune că PD-ul este gata să voteze ridicarea oricărei imunități parlamentare.

Candu: PDM de fiecare dată va aproba orice ridicare de imunitateFoto: Știri.md

Declarațiile vin în contextul afirmațiilor făcute, ieri, 18 iulie, de președintele Igor Dodon, că precum Procuratura Generală ar putea cere ridicarea imunității a mai multor parlamentari, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„N-am să comentez declarațiile șefului statului. Vreau să vă spun că echipa PD a avut câteva tentative de modificare a Constituției, în tot ce ține de renunțarea la imunității parlamentare, deoarece noi considerat că deputații, alături de alți cetățeni, trebuie să se bucure de aceleași drepturi, libertăți și obligații. Nimeni nu mai presus de lege. Niciun deputat la fel. Iată de ce eu cred că fracțiunea PD, luând în considerare intențiile și inițiativele pe care le-a avut, de fiecare dată va aproba orice ridicare de imunitate, deoarece, doar justiția trebuie să dea notă și nu aici în plenul Parlamentului. Indiferent de cine vorbim”, a spus Andrian Candu.

Precizăm că, ieri, 18 iulie, președintele Igor Dodon a făcut mai multe declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate. Acesta a declarat că PG va veni cu mai multe detalii despre raportul Kroll 2, de asemenea, PG ar putea veni și cu inițiativa de ridicare a mai multor imunități parlamentare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării