main logo
800

Candu i-a rezolvat problema examenelor unei studente de la ULIM

Președintele Parlamentului i-a rezolvat problema examenelor unei studente de la ULIM, pe nume Natalia.

Candu i-a rezolvat problema examenelor unei studente de la ULIM

Mai în glumă, mai în serios, Președintele Parlamentului i-a rugat pe profesorii acesteia să-i pună azi o notă bună și s-o scutească de unele examene după ce tânără din anul I, de la facultatea de economie, i-a adresat o întrebare formulată în termeni de specialitate, scrie deschide.md.

Natalia a vorbit despre valoarea nominală aproape identică a salariului pe care îl primesc tinerii în R.Moldova comparativ cu cel primit peste hotare, doar că: la noi primesc 1.000 de lei, în timp ce în străinătate - 1.000 de euro. Tânăra a explica că dacă economia noastră se va dezvolta, leul nostru va deveni mai puternic și diferența la care s-a referit ea nu va mai fi atât de mare. Altfel spus tinerii vor putea cumpăra mai multe lucruri cu 1.000 de lei, decât o pot face acum.

Andrian Candu a apreciat explicația studentei concluzionând că: „deși, astăzi, aici cu Dvs., nu am rezolvat o problemă economică la nivel de țară, eu cred că am rezolvat cel puțin problema unui examen”. Speakerul a făcut trimitere la atitudinea, cel puțin aparent, deschisă pe care a observat-o pe fețele profesorilor când tânăra vorbea.

Andrian Candu se află acum la o întâlnire cu studenții de la ULIM. La eveniment participă și cadrele didactice. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării