main logo
3176

Candu: Dodon, stai pe scăunel cuminte. Nu ajungi la prezidențiale

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, susține că în următoarea perioadă îi va dedica mai mult timp lui Igor Dodon, pentru ca foarte curând să apară un șir de dezvăluiri despre banii pe care i-ar fi primit șeful statului pentru votarea lui Nicolae Timofti în calitate de președinte, despre schemele în care ar fi implicat șeful statului, dar și anturajul său.

Candu: Dodon, stai pe scăunel cuminte. Nu ajungi la prezidențialeColaj: știri.md

Declarațiile au fost făcute de Andrian Candu, după ce astăzi în cadrul unor declarații de presă Igor Dodon a criticat traseismul politic din Parlament, făcând referire la deputații democrați care au aderat la grupul „Pro Moldova”, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Mai mulți deputați și-au părăsit fracțiunile, partidele cu care au intrat în Parlament, s-a început acea practică vicioasă – traseismul politic. La moment avem 13-14 deputați, care și-au părăsit partidele, asta înseamnă mai mult de 10% din deputați.

Vă amintesc ce a fost în Parlamentul precedent, când Plahotniuc a distrus pe rând mai multe partide, PL, PLDM, PCRM, acum încearcă să distrugă PD pentru că nu îl controlează”, spunea Dodon.

Declarațiile lui Dodon, sau „așa-numitele lecții de moralitate” pe care le dă acesta, au trezit amuzamentul liderului „Pro Moldova”.

„Cică au apărut transfugii în Parlament. Dar oare nu el, Igor Nicolaevici, este cel care a plecat din PCRM și l-a trădat pe Voronin și electoratul comuniștilor care l-a votat? Ba mai mult, l-a votat pe Nicolae Timofti președinte. Ba mai mult, am auzit că a făcut-o pentru bani...Iată aici vom mai avea multe de spus cu referire la banii care îl înconjoară pe Igor Nicolaevici”, a spus Candu.

Candu a menționat că Dodon a ajuns președinte întâmplător și va face ca acesta să nu mai ajungă până la prezidențialele din tomnă, urmând să dezvăluie mai multe scheme legate de interese financiare și afaceri în care a fost implicat acesta.

„Și dacă tot vorbim mai mult despre acest individ, acest personaj care întâmplător a ajuns președinte, atunci o să-i dedicăm mai multă atenție în perioada următoare. Am văzut că a propus ca alegerile prezidențiale să aibă loc pe 1 noiembrie. Dar de ce așa târziu, Igor Nicolaevici? Înțeleg că alegerile se pot organiza și pe 25 octombrie. Ce să pierdem timpul? Noi vrem mai repejor să scăpăm de dumneata.

Dar eu cred, stimate tovarăș socialist, am eu o așa impresie, că dumneata nici nu o să ajungi la prezidențiale. Vom face să nu ajungi la prezidențiale, fiindcă tot ce înseamnă interese financiare, mediu de afaceri, scheme și multe alte lucruri care te înconjoară, foarte curând vor fi identificate și dezvăluite întregii societăți. Așa că ține-te foarte bine, stai pe scăunel cuminte, pentru că urmează o perioadă foarte interesantă”, a spus Candu, avertizându-l pe Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării