main logo
928

Candu, despre Țuțu: E un favorit de-al meu. E un politician foarte bun

Forumul democraților în suburbii pare să fie încă un prilej pentru a-i face campanie lui Constantin Țuțu. Candu l-a lăudat pe Țuțu în fața dirigintei sale și l-a numit favoritul său.

Candu, despre Țuțu: E un favorit de-al meu. Un politician foarte bun

„Când spun luptători, vorbesc și direct și indirect. Și aici mă refer la un om despre care s-a vorbit azi aici în sală și care, să vă spun sincer, e un favorit de-al meu. E vorba de Constantin Țuțu. Pe el l-am cunoscut văzându-l în luptă înainte de a fi membru PDM și m-am bucurat să-l vă prin noi în primele lupte politice în anul 2010”, a declarat speakerul Andrian Candu, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Președintele Parlamentului consideră că Țuțu a evoluat de atunci. „L-am văzut cum a crescut în sens al diplomației, al comunicării, al limbajului pe care-l folosește. A ajuns un politician foarte bun, așa cum a fost și este un luptător. Un luptător adevărat. Doamna dirigintă, ați crescut un elev bun, care a ajuns cu rezultate deosebite. Sunt mândru să fac parte astăzi dintr-o echipă alături de el și să fac parte din PDM”, a conchis Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării