1273
1
Candu, despre acuzațiile lui Filat: Drăguțanu nu poate fi controlat
1273
1

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat, Andrian Candu, dezminte declarațiile lui Vlad Filat că precum l-ar fi controlat pe Dorin Drăguțanu.

Colaj: Stiri.md

Declarațiile au fost făcute înainte de ședința Parlamentului, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

”Probabil domnul Filat greșește ceva, deoarece cei care îl cunosc pe domnul Drăguțanu cu siguranță vor spune și vor confirma că Dorin Drăguțanu nu poate fi controlat. Mai ales că are un profil și un nivel de profesionalism și de integritate chiar la superlativ și de aceea nu poate fi vorba de așa ceva. Mai ales că eu, ca funcție politică și ca funcție de demnitate publică, nici competențele legale și nici umane să controlez pe cineva ca guvernatorul băncii naționale.

Întrebat dacă Vlad Filat a mințit, Candu nu a putut să spună dacă aceste declarații sunt false. ”Eu nu pot să spun că minte sau că dumnealui exagerează, că dumnealui greșește. Dumnealui și-a expus opinia și părerea sa”, a declarat Candu.

Amintim că fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, care și-a prezentat demisia în urma scandalului financiar-economic legat de furtul miliardului din cele trei bănci, ar fi fost condus din umbră de către deputatul democrat, Andrian Candu. 

Declarația a fost făcută de către ex-premierul Vlad Filat în cadrul unui interviu pentru un post privat de televiziune.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter