main logo
853

Candu critică Guvernul Sandu: Ipocrizia și cinismul la putere

După ce ministrul Finanțelor a anunțat că va anula mai multe proiecte ale fostei guvernări democrate, Andrian Candu a adresat un mesaj cu critici dure către noua guvernare.

Candu critică Guvernul Sandu: Ipocrizia și cinismul, la putere

Democratul se declară nedumerit de acțiunile Guvernului Sandu și susține că noua conducere este „plină de frustrare, flămândă de putere, dornică de răfuială și incapabilă să administreze banii publici”, transmite Știri.md.

„După ce a pornit „vânătoarea de vrăjitoare” printr-o campanie de intimidare și eliberare din funcții a persoanelor profesioniste pentru a-și pune oameni docili în loc, ACUM și-a mutat atenția pe „agenda cetățenilor” și anunță majorarea impozitelor și a taxelor, dar și anularea tichetelor de masă. Asta după ce guvernarea PDM a redus impozitele și taxele, a acordat scutiri fiscale cetățenilor cu venituri mici și a implementat proiectul tichetelor de masă ca măsuri pentru bunăstarea moldovenilor.

Așa înțelege „Guvernul Scumpirilor” grija pentru oameni? Asta înseamnă să guverneze calitativ, transparent, democratic, pentru oameni? 

Ipocrizia și cinismul, la putere”, a încheiat democratul.

Știri.md reamintește că ministrul Finanțelor a anunțat o serie de măsuri de politică fiscală, care vor fi aplicate de la 1 ianuarie 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării