main logo
606

Candidatul de la ACUM care a câștigat pe circumscripția din Răzeni

Petru Frunze este candidatul blocului ACUM DA PAS pe această circumscripție. El are 34 de ani, este avocat de profesie și, până la începerea campaniei electorale, a deținut funcția de primar al satului Puhoi din raionul Ialoveni.

Candidatul de la ACUM care a câștigat pe circumscripția din RăzeniCandidatul de la ACUM care a câștigat pe circumscripția din Răzeni

În ultimii doi ani acesta a obținut un venit salarial de 133.000 de lei, iar soția sa, 258.000 de lei. De asemenea, în declarația de avere Frunze indică donații de 3.500 de euro, transmite Știri.md. cu referire la tv8.md

Alte 26.000 de lei, candidatul le-a obținut din indemnizația pentru creșterea copilului, iar 42.000 de lei, din vânzarea unui automobil.

Petru Frunze are patru terenuri – trei terenuri agricole și un teren intravilan. Acesta nu indică valoarea bunurilor funciare. De asemenea, acesta indică în declarația de avere un apartament, o casă de locuit și un beci, dar indică doar valoarea beciului – 2.000 de euro.

Candidatul de la ACUM indică în declarație trei mașini: un Mitsubishi Colt, din anul 2008, care ar costa 48.000 de lei; un Hyundai Santafe, din anul 2006, care ar valora 140.000 de lei și un Renault Megane, tot 2013, în valoare de 120.000 de lei. De asemenea, Frunze deține jumătate dintr-o companie care oferă servicii de agrement.

Pe circumscripția nr. 37, com. Răzeni au candidat cinci concurenți, toți ai Partidelor Politice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării