main logo
1238

Candidata care a câștigat la Ocnița a primit în dar o casă

Cu peste 7.000 de voturi Irina Lozovan, candidata din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, l-a învins pe Vadim Lesnic de la Partidul Democrat.

Candidata care a câștigat la Ocnița a primit în dar o casăA primit donație o casă. Candidata care a câștigat în Ocnița

Candidata care a învins este consilier raional în cadrul Consiliul raional Ocnița, dar și consilier în cadrul Primăriei orașului Otaci. Candidata PSRM este din satul Lipcani, raionul Briceni, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

A studiat la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, facultatea de Drept, iar timp de zece ani, a activat în calitate de inspector în cadrul Poliției de Frontieră în Lipcani.

Potrivit declarației de avere, în ultimii doi ani, Irina Lozovan a avut venituri din salariul de la PSRM de peste o sută de mii de lei, dar și de la consiliul raional Ocnița – 3.141 lei, dar și de la Primăria or. Otaci (r. Ocnița) – 3.300 lei. 

Ea mai deține două terenuri de tip intravilan: unul dobândit în 2004 cu suprafața de 0,0750 ha, iar al doilea a fost dobândit în 2003, având suprafața de 0,0700 ha. De asemenea este proprietara unei case de locuit cu suprafața de 99,5 m.p. dobândită în 2003 prin contract de donație.

Lozovan are și două mașini, valoarea fiecăreia dintre ele fiind de 10 mii de lei: un Volkswagen Passat și Fiat Stilo.

Pe circumscripția nr. 2, Ocnița au fost înregistrați șase candidați. Pentru Irina Lozovan au votat peste 16 mii din cetățeni. Astfel, aceasta a acumulat 50,18 la sută din voturi. Concurenta i-a învins pe alți doi candidați: Vadim Lesnic cu 25,89% și Eduard Fedișin cu 7,95%.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării