main logo
4034

Candidat al blocului ACUM, bătut în fața Inspectoratului de Poliție Edineț

Președintele Organizației de Tineret a Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț, a fost bătut astăzi chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț și în prezența polițiștilor de trei persoane necunoscute.

Candidat ACUM, bătut în fața Inspectoratului de Poliție Edineț

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 12:25. Poliția din Edineț a confirmat informația pentru Jurnal.md.

„În atenția presei, ambasadelor acreditate în Republica Moldova şi observatorilor internaționali. Astăzi, în jurul orelor 12:25, după live-ul din fața comisariatului de poliție Edineț, am fost bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute în prezența poliției. Indivizii m-au lovit, amenințat cu răfuială fizică şi îndemnat să părăsesc Edinețul. Acum sunt în drum spre spital pentru examinarea gravității leziunilor corporale, după ce am depus o plângere la polițiştii care nu au reacționat în niciun fel la agresiunile persoanelor şi i-au lăsat să plece", a scris Dinu Plângău pe pagina sa de Facebook.

Contactată de Jurnal.md, Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Edineț, a confirmat cazul. Potrivit Poliției, Dinu Plângău a fost agresat de trei persoane necunoscute care au fugit de la fața locului.

Poliția a pornit acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru a stabili și a identifica persoanele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării