main logo
529

Când se va muta Igor Dodon împreună cu echipa sa în Președinția proaspăt reparată

Igor Dodon se va muta în Președinția proaspăt reparată peste câteva săptămâni. Șeful statului și echipa sa își vor aduce lucrurile în birouri după ce muncitorii vor pune totul la punct.

Când se va muta Igor Dodon în Președinția proaspăt reparată

Până una alta, președintele a etalat clădirea, renovată din banii turcilor, într-un filmuleț în care sunt imagini filmate cu drona.

Igor Dodon a publicat astăzi un video în care vorbește cu mult zel despre renovarea Președinției care s-a făcut pe banii turcilor, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Clipul amintește despre evenimentele din 7 aprilie 2009.

Ulterior, în video apar poze cu edificiul devastat, după care imaginea se schimbă și pot fi văzuți muncitorii care roiesc în jurul Președinției

Mulțumindu-le în repetate rânduri turcilor, Igor Dodon se afișează în filmuleț în preajma havuzurilor din fața clădirii, pe inserate, și asigurări toată lumea va avea acces în clădire - pentru vizite.

10 milioane de euro a oferit guvernul turc pentru renovarea clădirii Președinției. Inițial, donatorii și-au asumat doar reparația, pentru mai târziu dea bani și pentru mobilă

Primele trei etaje ale Președinției au fost distruse în timpul protestelor din aprilie, 2009. 

Autoritățile însă au făcut reparație în toată clădirea

Anterior, partidele de opoziție spuneau ca răsplată pentru renovarea edificiului este expulzarea profesorilor turci de la Orizont.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării