main logo
344

Când Pavel Filip va prezenta raportul de activitate a Guvernului

Premierul Pavel Filip va prezenta raportul de activitate a Guvernului la ultima şedinţă a Parlamentului, care va avea loc vineri, 14 decembrie.

Când Pavel Filip va prezenta raportul de activitate a Guvernului

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Potrivit lui, decizia privind încheierea sesiunii parlamentare de toamnă-iarnă a fost luată la şedinţa Biroului Permanent al Parlamentului, transmite Știri.md.

„Vom reveni la muncă la începutul lunii februarie a anul viitor, când începe sesiunea de primăvară-vară, dacă va exista o necesitate urgentă. Ţinând cont de faptul că atunci campania electorală va fi în plină desfăşurare, vom încerca să nu venim în Parlament prea des pentru a nu-l folosi drept platformă pentru lupta politică", a promis Candu.

Mandatul actualului Parlament a expirat la 30 noiembrie. După această dată, Parlamentul nu poate să adopte legi organice. 

Cu toate acestea, Parlamentul intenţionează să mai organizeze şedinţe în această săptămână pentru a adopta un şir de hotărâri şi legi ordinare. Formal, actualul Parlament se consideră a fi funcţional până la aprobarea mandatelor deputaţilor nou-aleşi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării