main logo
641

Călugăreanu: Invalidarea alegerilor ne-a făcut de râs în întreaga lume

Argumentele invocate în hotărârea motivată ne-au făcut de râs în întreaga lume, reflectă mesajul jurnalistulului de la Deutsche Welle, Vitalie Căluăreanu, care mai susține faptul că instanţa supremă va menţine aceeaşi decizie şi nu va valida mandatul primarului ales Andrei Năstase.

Călugăreanu: Invalidarea alegerilor ne-a făcut de râs în întreaga lume

„Avem două necunoscute, puterea pare decisă să lase protestatarii fără cale de întoarcere, adică incită spiritele până la confruntare, pentru că subiectul este unul foarte sensibil și poate genera proteste cu efecte inimaginabile, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Doi, nu înțeleg de ce puterea îl vrea pe Andrei Năstase în stradă, nu la primărie. 

De facto, deciziile luate de cele două instanțe de judecată – controlate de PD, după cum bine se vede - îl transformă pe Năstase în victimă și îi aduc voturi la parlamentarele din toamnă”, a răspuns Călugăreanu într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă.

„Orice ar fi, cele două decizii judecătorești sunt șocante, condamnabile, pentru că a fost călcat în picioare votul cetățenilor, iar când în țară nu mai există cel puțin o democrație electorală, consecințele pot fi dramatice. 

Iar argumentele invocate în hotărârea motivată ne-au făcut de râs în întreaga lume. Și am văzut deja reacții internaționale în acest sens”

„Cred că sunt hotărâți să meargă până la capăt cu invalidarea alegerilor și nevalidarea mandatului de primar pentru Andrei Năstase”, a concluzionat jurnalistul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării