main logo
673

Brock D.Bierman: USAID va examina în regim prioritar solicitările Republicii Moldova

USAID va examina în regim prioritar solicitările Republicii Moldova şi va identifica soluții pentru dosarele prezentate.

Brock D.Bierman: USAID va examina prioritar solicitările R. MoldovaBrock D.Bierman: USAID va examina prioritar solicitările R. Moldova

Despre acest lucru a anunţat Brock D. Bierman, şeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite Publika.md

În cadrul întrevederii, președintele Parlamentului a solicitat suport pentru teme de importanță vitală cum este securitatea energetică a Republicii Moldova, dar și alte domenii de dezvoltare.

Oficialii au discutat şi despre dezvoltarea micului business și reformele promovate de autorități în acest sens, cooperarea cu societatea civilă, dezvoltarea mass media locală și posibile facilități pentru aceasta.

Șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Brock D. Bierman este descendent din Republica Moldova și a avut dintotdeauna o contribuție aparte în sprijinul reformelor democratice și a proiectelor de dezvoltare a țării noastre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării