311
0
Brînzan, despre Aeroportul Chișinău: Încercăm să modificăm contractul
311
0

Ministrul Economiei Vadim Brînzan a declarat că în perioada guvernării democrate „nu s-a făcut nici un fel de audit” al contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Într-un interviu cu Europa Liberă, Brînzan a declarat că guvernul consideră „abuzivă” concesionarea aeroportului, transmite Știri.md.

Problema Aeroportului Internațional Chișinău, administrat de firma Avia Invest, care între timp și-a schimbat acționarul principal, va fi discutată vineri la ședința Consiliului Suprem de Securitate. 

Ministrul economiei Vadim Brînzan a explicat din nou că sunt două aspecte discutate în acest moment: cum s-a făcut concesionarea și dacă firma care administrează acum aeroportul și-a îndeplinit obligațiile contractuale. Iar opțiunile guvernului, ținând cont și de informațiile care vor apărea la ședința CSS, rezilierea contractului sau renegocierea acestuia. 

„Sau ne întoarcem să reziliem contractul, sau încercăm să modificăm contractul, decizii care trebuie să fie luate la nivelul Consiliului Suprem de Securitate”, a declarat Brînzan în interviul cu Europa Liberă.

Citește și
article image
Cebotari, despre concesionare: S-a făcut mai mult lucru de...
0
286
article image
Român, reținut pe Aeroportul Chișinău cu 21.000 de euro...
0
957
article image
Percheziții la Aeroport, Avia Invest și Vladimir Cebotari
0
3169
article image
Harunjen: Dosarul privind concesionarea Aeroportului nu...
0
674