main logo
464

Boldurescu de la Exdrupo, între ciocan și nicovală. CSJ trimite demisia din 2013 la rejudecare

Situația fostului șef al Direcției Transport și Căi de Comunicație a Primăriei Capitalei Adrian Boldurescu, demis în 2013, și repus în februarie 2018 în funcția de șef la Exdrupo rămâne în continuare incertă.

CSJ trimite demisia lui Boldurescu de la Exdrupo la rejudecare

Acest lucru reiese din decizia Curții Supreme de Justiție care a casat decizia Curții de Apel din 25 noiembrie 2015 şi hotărârea din 19 mai 2015 a Judecătoriei Centru mun. Chişinău și a expediat această cauză la rejudecare în prima instanță într-un alt complet de judecată, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

În decizia de la CSJ se spune că colegiul acceptă recursurile declarate de către Direcția generală transport public şi căi de comunicație a Consiliului municipal Chişinău şi Primarul General al municipiului Chişinău și remite cauza spre rejudecare la Judecătoria Chişinău sediul Centru, de un alt complet de judecată.

Amintim că în 2015, Curtea de Apel a decis:

Să anuleze dispoziţia Primarului General al municipiului Chişinău nr. 548-dc din 24 septembrie 2014 de destituire de la 18 septembrie 2014 a lui Adrian Boldurescu din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicație a Consiliului municipal Chişinău.

Să fie restabilit Adrian Boldurescu în funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicație a Consiliului municipal Chişinău de la 18 septembrie 2014.

A fost încasat de la Primăria municipiului Chişinău prin intermediul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicație a Consiliului municipal Chişinău pentru Adrian Boldurescu salariul mediu lunar 200 192,74 de lei, pentru absenţa silită la serviciu de la 10 decembrie 2013 până la 25 noiembrie 2015.

La începutul acestui an Adrian Boldurescu a revenit într-o funcție publică la Primărie. Printr-o dispoziție a primarului interimar Silvia Radu, acesta a fost numit în funcția de director al ÎM „Exdrupo".

Adrian Boldurescu anterior a fost Șeful Direcției de Transport, dar în primăvara anului 2013, acesta a depus o cerere de demisie din propria inițiativă. Boldurescu nu ar fi menționat motivele pentru care a luat această decizie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării