main logo
494

Boicotul PSRM amână ședința CMC. Proiectul important ce urma aprobat

Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) de astăzi în care urma să fie aprobat un proiect de decizie legat de conducta de gaz Iași - Ungheni - Chișinău a fost amânată din motiv că consilierii PSRM au părăsit ședința.

Boicotul PSRM amână ședința CMC. Proiectul important ce urma aprobat

Socialistul Ion Ceban a motivat decizia fracțiunii sale prin faptul că în cadrul ședinței se insista pe introducerea neregulamentară pe ordinea de zi a unor subiecte. Într-un final, PSRM a părăsit sala, iar consiliul a rămas fără cvorum, transmite Ştiri.md cu referire la Deschide.md.

La scurt timp nu au întârziat să vină și acuzațiile liberalilor unde Ion Cebanu a declarat că socialiștii nu au făcut nimic până acum timp de trei ani de zile în afara de faptul că au blocat activitatea CMC. 

Într-un final, președintele CMC, Adrian Culai, a declarat că mâine la ora 10:00 urmează consilierii să se întrunească într-o nouă ședință pentru a aproba subiectele care au fost astăzi pe ordinea de zi. 

Astăzi urma să aibă loc prima şedinţă după alegerea noului primar al Capitalei. Pe ordinea de zi fiind incluse 36 de proiecte de decizie, inclusiv cele legate de conducta de gaz Ungheni-Chişinău și anume proiectarea și construcția conductei pe teritoriul capitalei, locuinţe sociale, terenuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării