main logo
540

Bogdan Țîrdea: Unii colegi din ACUM îndeplinesc ordinul PDM

Printre deputaţii blocului ACUM sunt şi persoane care îndeplinesc ordinul democraţilor, încercând să certe definitiv PSRM cu blocul şi de a ţine PDM la putere, consideră socialistul Bogdan Ţîrdea.

Bogdan Țîrdea: Unii colegi din ACUM îndeplinesc ordinul PDM

Potrivit Infotag, vineri, el a scris pe reţelele sociale că este vorba, în special, de fostul ambasador al Moldovei în Belgia şi la NATO, Iurie Reniţă, transmite Știri.md.

"Acest cetăţean a decis să împroaşte cu noroi socialiştii. Pe Preşedintele ţării îl numeşte "mojic cu intervenţii în stil bădărănesc", pe Ion Ceban - "politruk komunisto-socialist", iar pe mine - "expert în oligarhie". Lucrările sale despre oligarhie no nu le-am văzut. 

Aşa cum nu am văzut cel puţin un articol împotriva PDM şi a oligarhilor ei", a menţionat deputatul, care a amintit că, în anii 2016-2017, Reniţă a fost ambasador din partea Guvernului lui Pavel Filip şi, în consecinţă, din partea PDM.

"Întreaga ţară protesta împotriva Guvernului lui Filip şi împotriva oligarhilor, iar Reniţă îi apăra la Bruxelles şi la NATO, îi ajuta să se menţină la putere! Acum, el cică se luptă cu PDM. Credeţi că democratul Filip putea numi drept ambasador o persoană străină sau un duşman?", se întreabă Ţîrdea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării